GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne Giden Yol" isimli program düzenlendi

"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne Giden Yol" isimli program düzenlendi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi tarafından KKTC'nin kuruluşunun 31. Yıldönümü münasebetiyle "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne Giden Yol" isimli program düzenlendi.

Yayın Tarihi: 16/11/14 16:45
okuma süresi: 1 dak.
"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne Giden Yol" isimli program düzenlendi
A- A A+

GAÜ'den verilen bilgiye göre, üniversitenin Girne Kampüsü Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall'de gerçekleştirilen kutlama törenine, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Akademisyenler ve öğrenciler katılırken, " Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne Giden Yol" isimli programda, GAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ulvi Keser ve Eski Dışişleri Bakanı ve UHH Başkanı Taner Etkin sunum gerçekleştirdi.

Etkin sunumunda, tarihi bilgiler aktarırken, 31.kuruluş yıldönümünü kutlayan KKTC'nin hep ayakta ve yıkılmayacağını; Atatürk'ün gösterdiği şekilde bağımsızlığını da koruyacağını söyledi.

Keser de, Kıbrıs tarihini fotoğraflarla gerçekleştirdiği sunumuyla katılımcılara aktararak, cumhuriyetin 31'inci yıl dönümünü kutladı.

Programın sonunda, sunumları ve katkılarından dolayı Etkin ve Keser'e plaket takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.