GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

"Türk Yıldızları" ilgi ve beğeniyle izlendi

"Türk Yıldızları" ilgi ve beğeniyle izlendi

KKTC'nin Kuruluşunun 31. Yıldönümü nedeniyle Ada'ya gelen Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi "Türk Yıldızları"nın, Girne semalarında sunduğu akrotim gösterisi ilgiyle izlendi.

Yayın Tarihi: 16/11/14 18:34
okuma süresi: 1 dak.
"Türk Yıldızları" ilgi ve beğeniyle izlendi
A- A A+

Türk Yıldızları akrotim gösterisi, bu yıl yine Girne Dome Otel önünde yapıldı. Her yıl vatandaşlardan büyük ilgi gören Türk Yıldızları, bu yıl da ilgi odağı oldu.

Hava muhalefeti nedeniyle dün planlanmasına rağmen yapılamayan ve bugüne ertelenen gösteri için çok sayıda vatandaş, Girne limanına akın etti.

Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları'nın Girne semalarında sundukları gösteri, 15.30'da başladı.

Sundukları gösteride havada adeta dans eder gibi süzülen Türk Yıldızları, zaman zaman hep birlikte zaman zaman ise gruplar halinde, bazen ters, bazen de düz şekilde uçarak heyecan yaratırken, disiplinin sanata dönüştürülmesinin örneğini sundu.

Gösteriler, sahil boyunca dizilen çok sayıda vatandaş ve turistler tarafından da ilgiyle izlendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.