GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Taçoy: "Hedefimiz vatandaşın beklentisini karşılamak"

Taçoy: “Hedefimiz vatandaşın beklentisini karşılamak”

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ile Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Girne'ye bağlı Boğazköy ve Taşkent köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi, sorunlarını dinlediler.

Yayın Tarihi: 20/11/14 13:29
okuma süresi: 1 dak.
Taçoy: “Hedefimiz vatandaşın beklentisini karşılamak”
A- A A+

Taçoy ve Berova'nın gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine, parti yetkilileri de eşlik etti.

"HEDEFİMİZ VATANDAŞIN BEKLENTİSİNİ KARŞILAMAK"

Vatandaşın sorun ve taleplerini dinlemek, beklentilerini karşılamak, daha iyi, güzel ve mutlu yarınlara ulaşmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Taçoy ve Berova, hizmet için siyasette var olduklarını ve bugüne kadar tüm vatandaşların talebi doğrultusunda hizmet yolunda çalıştıklarını belirterek, vatandaşlardan gelen sıcak ilgiye de teşekkür ettiler.

Vatandaşlar, gerçekleşen ziyaretten ve varolan sorunların bakanlar tarafından dinlenmesinden son derece mutlu olduğunu dile getirdiler. Ziyaretlerde özelde bölgenin, genelde ise ülke için beklentiler dile getirildi.

Köy meydanları veya kahvehanelerinde vatandaşlarla buluşan Bakanlar, vatandaşların sorunlarını dinlerken, ikram edilen çayı da içip sıcak sohbetler gerçekleştirdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.