GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'deki Meme Kanseri Farkındalık Semineri 28 Kasım'da gerçekleştiriliyor

Girne’deki Meme Kanseri Farkındalık Semineri 28 Kasım'da gerçekleştiriliyor

Girne Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda, kadınlara yönelik meme kanseri hakkında seminer düzenliyor.

Yayın Tarihi: 27/11/14 10:39
okuma süresi: 2 dak.
Girne’deki Meme Kanseri Farkındalık Semineri 28 Kasım'da gerçekleştiriliyor
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamaya göre; KKTC Sağlık Bakanlığı ve Girne Belediyesi işbirliğinde; "Meme Kanseri Farkındalık Semineri" düzenleniyor. 28 Kasım 2014 Cuma günü, saat 16:00'da gerçekleştirilecek seminerin sunumu Uzman Filiz Uzun tarafından yapılacaktır.

BİZE KATIL KENDİNİ MUAYENE ET, HAYATINI KURTAR!

Meme Kanseri Farkındalık Semineri'nde; Memenin yapısının ve gelişiminin bilinmesi, Meme Kanseri'nde risk faktörleri, Meme Kanseri'nden korunma, Meme kanserinin belirtileri, Meme Kanseri'nde erken tanı ve önemi, Kendi Kendine meme muayenesi ve Meme Kanseri ve Evreleri hakkında bilgi verilecektir.

Seminerin amacı; Meme kanserinin tüm dünyada hızla yayılan bir hastalık olduğuna dikkat çekmek ve halkın farkındalığının artırılması hedeflenmektedir.

ERKEN TANI HAYAT KURTARIR...

Kanserin çaresizlik olmadığını, erken tanı ve doğru tedavinin çok önemli olduğunu bu nedenle de "MEME KANSERİ FARKINDALIĞI" eğitim seminerine KATILMAYI UNUTMAYIN…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.