GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi Kent Kurultayı öncesi çocukları kabul etti

Girne Belediyesi Kent Kurultayı öncesi çocukları kabul etti

Yerel yönetim sürecine çocukları da dahil eden Girne Belediyesi, miniklere yönelik hizmetlerde, onların da görüşlerini almak ve hayal ettiklerini hayata geçirmek için çalışma başlattı...

Yayın Tarihi: 04/12/14 17:46
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi Kent Kurultayı öncesi çocukları kabul etti
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümünden yapılan açıklamada; Girne Kent Kurultayı öncesi, tüm bölge ilkokullarına resmi bir davetiye gönderilerek, çocukların da yerel yönetim sürecine katkılarının olmasını amaçlandı.

Bu bağlamda, Karaoğlanoğlu İlkokulu-23 Nisan İlkokulu - Hasan Cafer İlkokulu ve GAÜ Kolej öğrencileri hazırladıkları kompozisyon ve resimleri Belediye Başkanı'na teslim ettiler.

Konu ile açıklama yapan Belediye Başkanı Nidai Güngördü; "Biz tüm çocuklarımıza NASIL BİR GİRNE HAYAL EDİYORSUNUZ diye sorduk, onlarda bize hayallerindeki Girne'yi, bizlere resim ve kompozisyon olarak sundular. Çok yaratıcı çocuklarımız var. Onları dinledikçe inanılmaz güzel öneriler ve talepler alıyoruz. Yaşadıkları kentte kendilerinin de söz sahibi olması ve aidiyet duygusu hissetmelerini amaçlıyoruz" dedi.

Güngördü, "Çocukların kent kurultayında düşüncelerini özgürce dile getirerek, büyüklere ve kamuoyuna önemli mesajlar vereceklerini düşünüyorum.Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızda; ülke ve dünya sorunlarına karşı duyarlılık yaratmayı, kendi sorunları hakkında düşündürmeyi ve kendi çözümlerini üretmelerini sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Girne Belediyesi Kent Kurultayı 12-13 Aralık 2014 Merit Park Hotel'de gerçekleştirelecek olup, basın toplantısı 9 Aralık 2014 Salı günü sabah saat 10:30'da Merit Park Hotelde gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.