GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Emekliler Cemiyeti'nden Girne Belediye Başkanı'na ziyaret

Emekliler Cemiyeti'nden Girne Belediye Başkanı'na ziyaret

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamada; Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kıbrıs Türk Emekliler Cemiyeti Girne Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini Belediye Binası'nda kabul etti..

Yayın Tarihi: 05/12/14 11:53
okuma süresi: 2 dak.
Emekliler Cemiyeti'nden Girne Belediye Başkanı'na ziyaret
A- A A+

Emekliler Cemiyeti Başkanı Hazan Öztürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri ziyarette hem yeni seçilen Başkan Güngördüye başarılar dilediler hemde Girne kenti ile ilgili görüş ve önerileri aktardılar.

Öztürk; Belediye'nin yapacağı etkinliklere katkı koyabileceklerini ve destek olabileceklerini belirterek , dernek çalışmaları hakkında'da Başkan Güngördü'ye bilgi aktardı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'de yaptığı açıklamada; 'Girne'deki Sivil Toplum Örgütlerine büyük önem veriyoruz. Bu nedenle Sivil Toplum örgütlerinden gelecek görüş ve önerilere açık ve saygılı olacağız. Güngördü; Özellikle uzun yıllar devletin çeşitli organlarında görev almış ve hizmet vermiş bu değerli kişiler kent yaşamında belli konularda duyarlılığın artırılmasına katkı koyuyorlar ve halka örnek oluyorlar' vurgusunu yaptı.

Başkan Güngördü; yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve Sivil Toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde olunacağını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.