GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Kardeşinin 11 yaşındaki kızını balkondan attı!

Kardeşinin 11 yaşındaki kızını balkondan attı!

Girne'de kardeşiyle kalan "şizofren hastası" Deniz Özarı, 11 yaşındaki yeğeni Mia Özarı'yı, apartmanın üçüncü katından aşağıya attı. Hastaneye kaldırılan küçük kız çocuğunun hayati tehlikesi sürüyor…

Yayın Tarihi: 10/12/14 16:58
okuma süresi: 2 dak.
Kardeşinin 11 yaşındaki kızını balkondan attı!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Girne Sosyal Konutlarda öğlen saatlerinde Deniz Özarı adlı kişi kardeşinin 11 yaşındaki kız çocuğu Mia Özarı'yı, apartmanın üçüncü katından aşağıya attı.

12 metre mesafeden atılan çocuğun ağır yaralı olarak Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenilirken Özarı'nın "şizofren" hastası olduğu, düzenli ilaç kullandığı ve daha önce Barış Sinir ve Ruh Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüş olduğu belirtiliyor…

Polis Özarı'yı gözaltına aldı.

Başel: "Sorumluluğu kim sorgulayacak"

Öte yandan Sosyal Hizmetler Uzmanı Barış Başel, hadisenin ardından sosyal medyadaki paylaşımında söz konusu kişinin akıl hastalığı ile ilgili durumunun bilindiğini, aynı zamanda madde kullanıcısı olduğunu da iddia etti.

Başel'in konu ile ilgili paylaşımı şöyle: "Girne Sosyal Konutlarda öğlen saatlerinde 11 yaşındaki kız çocuğunu balkondan atan şahsın madde kullandığını ve akıl hastalığı durumunu bile bile hiç kontrolde gitmeyen, ev ziyareti gerçekleştirip rapor tutmayan Girne Sosyal Hizmetler Dairesi'nin sorumluluğunu sorgulayan çıkacak mı? Bugün Dünya İnsan Hakları Günü!!! Hatırlatmak istedim..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.