GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Kent Kurultayı 2014'e hazır...

Girne Kent Kurultayı 2014’e hazır...

Girne Belediyesi, Girne Kurultayı 2014'e hazır. Şeffaf, Demokratik ve katılımcı bir yerel yönetim için Girne Kurultayı 2014'ü gerçekleştiriyoruz. Bu amaçla hazırlıklarımızı tamamlandık.

Yayın Tarihi: 10/12/14 18:11
okuma süresi: 2 dak.
Girne Kent Kurultayı 2014’e hazır...
A- A A+

"Sizleri şehrin sakini değil, şehrin sahibi olmaya davet ediyoruz" diyen Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü; 'Girne Kurultayı'nın gerçekleşmesi için katkı koyan başta tüm Belediye Meclis Üyelerimize, Muhtar ve Azalarımıza, Kurultay Hazırlık Komitesine teşekkür eder, kurultayımızın ülkemiz demokrasi kültürüne, yerel yönetimlerin yeniden şekillenmesine katkı yapacağına olan inancımızı yineleriz' dedi.

Kurultaya katılmak isteyenlere önemle duyurulur.

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamaya göre; 'Girne Kurultayı 2014' 12-13 Aralık tarihlerinde gerçekleşiyor.

Kent kurultayına katılıp görüşlerini açıklamak, sorumluluk almak, yönetime ortak olmak ve yeni bir yönetim anlayışını hakim kılmak isteyen herkesi kent kurultayına bekliyoruz.

Karaoğlanoğlu Kervansaray bölgesindeki Merit Park Hotel'de gerçekleşecek kurultaya katılmak isteyen vatandaşlarımız için Belediyemiz tarafından minibüs sağlanacaktır. Katılacakların 12 -13 Aralık 2014 tarihlerinde sabah saat 09:00'da Ramadan Cemil Meydanı Baldöken Otoparkı yanında hazır olması gerekmektedir.

Kurultay sonunda isteyen katılımcılar saat 16:00'da Merit Park Hotel'den, Girne Merkeze getirilecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.