GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Kent Kurultayı görkemli bir açılışla başladı

Girne Kent Kurultayı görkemli bir açılışla başladı

Girne Belediyesi tarafından düzenlenen Girne Kurultayı 2014, yoğun bir katılımla sabah saatlerinde başladı.

Yayın Tarihi: 12/12/14 13:18
okuma süresi: 2 dak.
Girne Kent Kurultayı görkemli bir açılışla başladı
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamada; 300 kişiye yakın bir katılımla,Şeffaf, Demokratik ve katılımcı bir yerel yönetim için gerçekleştirilen Girne Kurultayı 2014, K.K.T.C Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Meclis Başkanı Dr.Sibel Siber, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, çok sayıda milletvekili, siyasi parti başkanları, üst düzey bürokratlar, kurum kuruluş temsilcileri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen kurultay, şu saatlerde devam ediyor.

"Sizleri şehrin sakini değil, şehrin sahibi olmaya davet ediyoruz" sloganıyla yolan çıkılan Girne Kent Kurultayı 2014'de komiteler oluşturulurken,Girne Sözleşmesi taslağıda şekillenmeye başladı.

Kent kurultayına katılıp görüşlerini açıklamak, sorumluluk almak, yönetime ortak olmak ve yeni bir yönetim anlayışını hakim kılmak isteyen herkesi kent kurultayına bugün ve yarın katılabilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.