GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Engelli kadının telefonunu çalıp satmaya çalıştılar

Engelli kadının telefonunu çalıp satmaya çalıştılar

Görme ve işitme engelli bir kadının cep telefonunu izinsiz alıp kaçan Pakistanlı iki kişi dün Girne'de yargı huzuruna çıkarılarak tutuklandı.

Yayın Tarihi: 21/12/14 09:16
okuma süresi: 2 dak.
Engelli kadının telefonunu çalıp satmaya çalıştılar
A- A A+

Daria Getan isimli kadının cep telefonunu 17 Aralık'ta izinsiz alıp kaçan zanlılar Bilal Ali ve Astam Mahmooni, çaldıkları cep telefonunu satmaya çalışırken polis tarafından suçüstü yakalanarak yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube'de görevli polis, zanlılar Bilal Ali ve Astam Mahmooni'nin 17 Aralık tarihinde meydana gelen "Sirkat" suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Zanlıların Daria Getan'ın elinden telefonu geçtiğimiz Çarşamba günü hırsızlık maksadıyla alıp kaçtıklarını ifade eden polis, Girne Polisi'nin takibi sonrasında olaydan 48 saat sonra telefonu satmaya çalıştıkları sırada suçüstü tespit edilerek gözaltına alındıklarını aktardı ve zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın selameti açısından 3 gün süreyle tutuklu kalmalarını talep etti.

Girne Kaza Mahkemesi huzurunda görüşülen tutukluk duruşmasında zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.