GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü'ye, Kyrenia Off-Road Kulübü'nden ziyaret...

Güngördü'ye, Kyrenia Off-Road Kulübü'nden ziyaret...

Kyrenia Off-Road Kulübü heyeti, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 17/01/15 14:15
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü'ye, Kyrenia Off-Road Kulübü'nden ziyaret...
A- A A+

Rallicilerden Başkan Güngördü'ye ziyaret…

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kyrenia Off-Road Kulübü heyeti, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü ziyaret etti.

Ziyaret; Kyrenia Off-Road Kulübü Başkanı Musa Ersoy, Reklam sorumlusu Serkan Bolçocuk ve Sponsor sorumlusu Yusuf Hüda tarafından gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında Başkan Güngördü'ye katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Kyrenia Off-Road Kulübü tarafından organize edilen "Afrodisia 2014 Cyprus Rally Raid" Kuzey Kıbrıs'ta yaklaşık 600 kilometrelik bir güzergahta yapılmıştı.

Afrodisia 2014 Cyprus Rally Raid organizasyonunun seremonik startı; 11 Aralık Perşembe günü Girne'de Magic Tower önünden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü tarafından verilmişti.

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kurumu'nun sportif direktörlüğünü üstlendiği Afrodisia 2014 Cyprus Rally Raid organizasyonu Kuzey Kıbrıs'ın bir ucundan diğer ucuna kadar geniş bir güzergahta gerçekleştirilirken, organizasyona ülkemiz yarışmacılarının yanı sıra Türkiye ve Güney Kıbrıs'tan da yarışmacılar katıldı. 3 Ekip Türkiye'den, 1 Ekip de Rum kesiminden katılırken, organizasyonda toplam 29 araç aktif olarak yer aldı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü; gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, büyük ilgi gösterilen organizasyona katkı koyan, hız ve adrenalin tutkunu rallicilere bundan sonraki faaliyetlerinde başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.