GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi asfalt ve yama çalışmaları başlattı

Girne Belediyesi asfalt ve yama çalışmaları başlattı

Girne Belediyesi, kentin muhtelif yerlerindeki kötü ve yıpranmış yollar ile çukurlarda gerçekleştirdiği dolgu çalışmalarının ardından asfalt ve yamalama işlerine başladı.

Yayın Tarihi: 23/01/15 16:38
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi asfalt ve yama çalışmaları başlattı
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümünden yapılan açıklamada; Asfalt yamalama işlerine ilk olarak, Hirondel Çemberi'nin bulunduğu Bedrettin Demirel Caddesi'nde başlandı. 23 Ocak 2015 tarihinde başlayan çalışmalar çerçevesinde, yollardaki mevcut bozuklukların tümünün giderilmesi hedefleniyor. Bu çerçevede ilk olarak kesilip kazılan yollar usulüne göre dolguları yapıldıktan sonra asfaltlanıyor.

Ozanköy Dr. Fazıl Küçük Caddesinde Asfaltlama Çalışmaları Başladı.

Belediyeden yapılan açıklmada; Ozanköy Dr. Fazıl Küçük Caddesi'nde, sualtyapısı,drenaj,kaldırım ve asfaltlama çalışmalarının başladığı bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Nidai Güngördü; " Bir kentin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının öneminin büyük olduğunu belirterek, gelişmeyi ve büyümeyi de dikkate alarak, Girne Belediyesi olarak altyapı ve asfaltlama çalışmalarına hız kazandırdıklarını kaydetti. British University of Nicosia önünden, Ozanköy ana arteri olan Dr. Fazıl Küçük Caddesideki köprü girişine kadar olan tüm yolun asfalt kaplanacağını belirten Güngördü, bozulan yollarında asfalt ve yama işlerinin süreceğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.