GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Limasollular (Leymosunlular) Derneği'nden Girne Belediyesine ziyaret...

Limasollular (Leymosunlular) Derneği'nden Girne Belediyesine ziyaret...

Kıbrıs Türk kültürünü ve sanatını gelecek nesillere aktarmak ve dünyaya tanıtmak amacıyla kurulan Limasollular (Leymosunlular) Derneği, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 28/01/15 15:20
okuma süresi: 2 dak.
Limasollular (Leymosunlular) Derneği'nden Girne Belediyesine ziyaret...
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden verilen bilgiye göre; Girne Belediye Meclisi, 30 Mayıs 2013'te yaptığı toplantıda, Leymosun Kültür Evi binasının yeni liman yolunda Lİmasol Şehitleri Direniş Anıtı arkasındaki arazide yapılması yönünde karar alındığı belirtildi.

Alınan bu karar doğrultusunda Leymosun Kültür Evi, 13 Şubat 2015 de hizmet vermeye başlayacak.

Limasollular (Leymosunlular) Derneği yönetim kurulunun ziyareti sırasında, açılışı yapılacak olan Leymosun Kültür Evi binasının açılışının, Girne bölgesi için çok yararlı ve hayırlı olacağını işaret eden dernek üyeleri, Girne Belediyesi'nin birçok yeniliklere imza attığını ve yeni inşaa edilen bu binanın, çeşitli vesilelerle etkinlikler düzenleyerek yurt içinde ve yurt dışında bulunan Limasolluları (Leymosunluları) zaman zaman bir araya getirmek, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunarak bir çok kişi, kurum ve kuruluşu bir araya getirip,yararlı şeyler yapabilme fırsatı bulabileceklerini kaydettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Nidai Güngördü, dernek yetkililerine bina ile ilgili bilgi vererek, çalışmalarında başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.