GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi farkındalık yaratacak...

Girne Belediyesi farkındalık yaratacak...

Girne Belediyes Başkanı Nidai Güngördü ve Meclis Üyeleri, KTOÖD Yararına gerçekleşecek konser için tekerlekli sandalye üzerinde bilet satışı gerçekleştirecekler.

Yayın Tarihi: 29/01/15 17:01
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi farkındalık yaratacak...
A- A A+

Tekerlekli sandalye üzerinde bilet satışı gerçekleştirecekler...

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümünden yapılan açıklamada; Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Korosu ve Çağdaş Müzik Derneği TSM Korosu'nun birlikte gerçekleştirecekleri konser öncesi, Girne Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri, 31 Ocak 2015 Cumartesi günü, sabah saat 10:00'da, Girne Belediyesi önünden başlayarak, Kordonboyuna kadar olan güzergahta tekerlekli sandalyeye binerek hem farkındalık yaratacaklar hemde bilet satışı gerçekleştirecekler...

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nidai Güngördü; " 3 Şubat 2015 Salı akşamı Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Hall'de, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Korosu ve Çağdaş Müzik Derneği TSM Korosu'nun, Şef Ersin Tünay yönetiminde gerçekleştirecekleri "ŞARKILAR BİZİ SÖYLER" isimli konser öncesi hem farkındalık yaratmak hemde, derneğe katkı sağlamak istedik. Bu amaçla, gerçekleşecek bu etkinliğe tüm halkımızın da bilet satın alarak derneğe katkı sağlamaları ve konsere katılmalarını temenni ediyoruz " dedi.

Konserden elde edilecek tüm gelir, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'ne bağışlanacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.