GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Nijerya Öğrenci Birliğinden GAÜ'ye teşekkür plaketi

Kıbrıs Nijerya Öğrenci Birliğinden GAܒye teşekkür plaketi

Kıbrıs'ta bulunan nijerya uyruklu öğrencilerin oluşturmuş oldukları, Kıbrıs Nijerya Öğrenci birliği, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)'ye teşekkür plaketi sundu.

Yayın Tarihi: 16/02/15 14:45
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Nijerya Öğrenci Birliğinden GAܒye teşekkür plaketi
A- A A+
GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Rektörlük binasında gerçekleşen takdim törenine GAÜ adına CEO ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi katılırken, Kıbrıs Nijerya Öğrenci Birliği adına Emmanual Emmanual katıldı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ CEO'su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Girne Amerikan Üniversitesi'nin uluslararası öğrenci profiliinde ciddi bir artış olduğunu belirterek, geçtiğimiz yıl GAÜ'de 85 farklı ülkeden gelen öğrenci varken, bu yıl sayının 100'ün üzerinde ülkeye ulaştığını söyledi. Vehbi, Nijerya uyruklu öğrencilerin de bu sayının içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu bildirerek, GAÜ olarak çok uluslu bir üniversite olduklarını ve öğrenciler arasındaki dengenin kurulması noktasında hassas davrandıklarını ifade etti. Öğrenciler arasındaki kültürel farklılığın onların kişisel gelişimlerini olumlu yönde etkilediğini belirten Vehbi, her ülke öğrencisine kültürel değerlerini yaşatmaları için gereken desteği verdiklerini ve önemli günlerinde herzaman öğrenciler ile birlikte olduklarını vurguladı.
Vehbi, Kıbrıs Nijerya Öğrenci Birliği'ne göstermiş oldukları nezaketten dolayı teşekkürlerini sunarak, yeni dönemde tüm öğrencilere başarılar diledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.