GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de sahte para: 200 TL'lik banknotlara dikkat!

Girne'de sahte para: 200 TL'lik banknotlara dikkat!

Polis Genel Müdürlüğü, M.D. isimli bir kişinin sahte 200 TL banknotları piyasaya sürdüğünü açıkladı. Polis, vatandaşlardan A 004382557 seri numaralı sahte banknotlara karşı dikkatli olup, şüpheli gördükleri kişileri polise bildirme çağrısı yaptı.

Yayın Tarihi: 17/02/15 13:17
okuma süresi: 1 dak.
Girne'de sahte para: 200 TL'lik banknotlara dikkat!
A- A A+

Polis Genel Müdürlüğü Basın Subaylığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, M.D. (E-43) isimli kişinin 200'lik banknotlardan oluşan "Türk Lirası" cinsi sahte paraları bugün Girne'de bazı iş yerlerine vererek piyasaya sürdüğünün tespit edildiği kaydedildi.

Sahte paraların A 004382557 seri numaralı olduğu belirtilen açıklamada, ellerinde bu numarayla başlayan "Türk Lirası" cinsi para bulunduran bankalar, döviz şirketleri, finans kuruluşları, marketler ve vatandaşlar ile para alım-satımı ve değişimi yapacak kişi ve kurumların çok dikkatli olmaları istendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.