GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de laleler açmaya başladı

Girne'de laleler açmaya başladı

Girne Belediyesi Park ve Bahçeler bölümü tarafından lale dikimi yapıldı.

Yayın Tarihi: 02/03/15 13:11
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de laleler açmaya başladı
A- A A+

Girne Belediyesi Park ve Bahçeler bölümü tarafından dikimi yapılan laleler, kent merkezindeki çemberde açmaya başladı. Girne Belediyesi Ziraat Mühendisi Mehmet Atak, 7 Ocak'tan itibaren dikimine başlanan lalelerin, 15 Şubat'tan itibaren açmaya başladığını belirterek, lalelerin Mart ayının ortasına kadar kente güzel bir görünüm vereceğini söyledi.

Güngördü:Rengarenk bir Girne hedefliyoruz

Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü ise konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ülkemizdeki belediyelere dağıtılmak üzere Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'na bağışlanan lalelerden Girne Belediyesi'ne de verildiğini ifade etti. Nidai Güngördü, amaçlarının daha güzel bir Girne yaratmak olduğunu anlatarak, kentin kısa süre içinde ekilen çiçekler sayesinde yemyeşil ve rengarenk bir görünüme kavuşacağına vurgu yaptı. Başkan Güngördü, Girnelilere de bir çağrıda bulunarak, laleler başta olmak üzere dikilen tüm çiçeklere ve ağaçlara sahip çıkılıp, korunmasını istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.