GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne Belediyesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Girne Belediyesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Girne Belediyesi tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Pazar günü, Kıbrıslı şairler ve Uluslararası Aktivistler Birliği'nin katkılarıyla, söyleşi ve şiir dinletisi gerçekleştirileceği bildirildi.

Yayın Tarihi: 06/03/15 12:31
okuma süresi: 1 dak.
Girne Belediyesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği
A- A A+

Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Leymosun Kültür Evi'nde gerçekleşecek etkinlikte, Türkiye'den Uluslararası Aktivist Üyesi Ayşe Akgül, Mali Müşavir- SPK Uzmanı Psikolog Emine Usta, Şair-Yazar Aliye Özlü, Şair-Yazar Suna Aras Dinçarslan, Şair-Yazar Fatoş Avcısoyu Ruso ve Şair-Yazar Nafia Akdeniz'in konuşmaları ve şiir dinletileri yer alacak.

Etkinlik 15.00-18.00 saatleri arasında ve halka açık olacak.

Etkinlikte, "Kadın Ayaklanmaları Tarihi", "Şiddete Maruz Kalan Kadınlar", "En Tehlikeli Hiçlik Ötekileşmek", "Bebekler Nereden Geliyorlar? Nereye Gidiyorlar?", "Bitmeyen Çığlık" konu başlıklarında konuşmaların yer alacağı kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.