GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ havacılık öğrencileri model uçak yarışmasında hakemlik yaptı

GAÜ havacılık öğrencileri model uçak yarışmasında hakemlik yaptı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30'uncu yılını kutladığı 2014-2015 Akademik yılında, küreselleşme, teknoloji ve iletişimin arttığı dünyada hızlı değişim ve gelişim gösteren Havacılık Bölümü ile fark yaratmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 22/03/15 14:17
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ havacılık öğrencileri model uçak yarışmasında hakemlik yaptı
A- A A+

GAÜ Havacılık Yüksek Okulu öğrencileri Geçitkale Havaalanında 7'incisi gerçekleştirilen Uluslararası F3J Model uçak yarışında hakemlik yaptı. GAÜ bünyesinde öğrenim gören 13 öğrencinin hakemlik yaptığı yarışmaya 13 ülkeden toplamda 67 yarışmacı katıldı.

GAÜ Havacılık Kulübü Başkanı Koray Taş yaptığı açıklamada, F3G motorsuz hava aracı şampiyonası bünyesinde hakemlik yapmanın kendileri için gururverici bir durum olduğunu belirterek, GAÜ bünyesinde bulunan Havacılık akademisi'nin bu ve buna benzer etkinliklerde kendilerini herzaman ön planda tuttuğunu ve bu durumun melslek hayatlarındaki gelişimlerini olumlu yönde etkilediğini belirtti. 2 gün süren müsabakada 13 adet parkurun bulunduğunu belirten Taş, her yarışmacının 10'ar dakika süresi olduğunu, yarışmacıların 10 dakika içerisinde uçaklarını fırlatarak uçuş şekillerine göre puanlandırıldığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.