GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Girne Belediyesi'nden trafikte farkındalık etkinliği

Girne Belediyesi'nden trafikte farkındalık etkinliği

Girne Belediyesi, trafik konusunda halkı bilinçlendirmek ve trafikte yaşanan sorunlara dikkat çekip, farkındalık yaratmak amacıyla etkinlik düzenleyecek.

Yayın Tarihi: 28/03/15 10:10
okuma süresi: 3 dak.
Girne Belediyesi'nden trafikte farkındalık etkinliği
A- A A+

Trafik hayattır, "Trafikte biz de varız" Girne Belediyesi, trafik konusunda halkı bilinçlendirmek ve trafikte yaşanan sorunlara dikkat çekip, farkındalık yaratmak amacıyla etkinlik düzenleyecek. Trafik hayattır, "Trafikte biz de varız" Girne Belediyesi, trafik konusunda halkı bilinçlendirmek ve trafikte yaşanan sorunlara dikkat çekip, farkındalık yaratmak amacıyla "Trafikte Biz de Varız" sloganıyla 29 Mart 2015 tarihinde 11:00-13:00 saatleri arasında bir etkinlik düzenleyecek.

Etkinlikte, aynı anda hareket edecek engelli bireyler, yayalar, bisikletliler ve motosikletliler broşür dağıtımı yapacak ve grup temsilcileri Girne Antik (Yat) Liman'da birer konuşma gerçekleştirecek. Güngördü: Üniversite öğrencisi bizi teşvik etti Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, trafik konusunda duyarlı ve hassas bir üniversite öğrencisi olan bisiklet tutkunu Yağmur Aydındağ'ın, belediyeye gerçekleştirdiği ziyaret sonucu trafikte farkındalık yaratmak için bir etkinlik düzenleme kararı aldıklarını söyledi. Güngördü, trafikte farkındalık yaratılması için etkinlik düzenlenmesinde belediyeyi teşvik eden Yağmur Aydındağ'a teşekkürlerini sundu.

Güngördü, trafik konusunda herkesi duyarlı olmaya davet ederek, trafiğe çıkan herkesin birbirine saygı duyması ve trafik kurallarına uyması gerektiğini vurguladı. Güngördü, ayrıca etkinliğe katılacak olan bisikletli ve motosikletlilerin yanlarında kasklarını getirmelerini unutmamalarını istedi.

Etkinliğe, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Engelliler Spor Federasyonu, Bisikletliler Federasyonu, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Engelliler Dayanışma Derneği, Trafik Kazalarını Önleme Derneği, motosiklet kulüpleri, motosiklet severler, Telsim, Beşparmak Lions Kulübü ile bazı sivil toplum örgütleri ve dernekler de destek verecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.