GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Zabıtalar eğitimden geçiriliyor

Zabıtalar eğitimden geçiriliyor

Girne Belediyesi'nde görevli 5 zabıta görevlisine, Polis Genel Müdürlüğü (PGM) tarafından "trafik eğitimi" verilmeye başlandı. Zabıta görevlilerine, eğitimin tamamlanmasının ardından sahip olacakları yasal yetkiler, temel trafik kuralları, dosya tanzimi ve halkla ilişkiler konularında teorik olarak sınıfta ve uygulamalı gözlem şeklinde şehir içinde dersler veriliyor.

Yayın Tarihi: 13/04/15 08:49
okuma süresi: 2 dak.
Zabıtalar eğitimden geçiriliyor
A- A A+

Söz konusu eğitimlerle birlikte yasal prosedürler de tamamlandığı zaman, Girne Belediyesi'nde görevli 5 zabıta memuru, Girne Belediye sınırları içerisinde durarak işlenen trafik suçlarında motorlu araç sürücülerine sabit para cezası yazma yetkisine sahip olacaklar.

Güngördü: Zabıtalar yakında göreve başlayacak

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, şehir hayatının önemli bir parçası olan trafik konusunda belediyenin ve Polis Genel Müdürlüğü'nün birlikte hareket etmesinin Girnelilerin uzun zamandır ihtiyaç duyduğu bir durum olduğunu söyledi.
Nidai Güngördü, zabıtaların sadece ceza yazmadığını aynı zamanda şehir içinde birçok önemli görevi de yerine getirdiğini ifade ederek, Polis Genel Müdürlüğü'nün katkıları ile bu durumun görünürlüğünün daha da artacağına inandığını kaydetti.

Güngördü, eğitimden geçen zabıtaların yakın zamanda yollarda görev yapacağını belirterek, işbirliğinden dolayı Polis Genel Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.