GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü öğrencileri kabul etti

Güngördü öğrencileri kabul etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye sınırları içerisinde bulunan okullardan gelen çocukları kabul etti.

Yayın Tarihi: 20/04/15 14:57
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü öğrencileri kabul etti
A- A A+

Çocukları kabul eden Başkan Güngördü , dünyada bir çok çeşit bayram ve kutlama olduğunu, ama sadece Atatürk'ün 23 Nisan'ı çocuklara armağan ettiğini belirterek, "23 Nisan 1920'de Mustafa Kemal Atatürk bugünü çocuklarımıza bayram olarak hediye etmiştir. Bu dünyada tektir ve ilktir.Dünyadaki bütün çocuklarımızın 23 Nisan'ı bayram olarak kutlamalarını temenni ediyorum" dedi.

YARININ MİMARLARI SİZ OLACAKSINIZ....

Dünyanın geleceğinin çocukların elinde olduğunu, barışın sağlanmasında geleceğin büyükleri olan bugünün çocuklarına büyük görev düştüğünü ifade eden Güngördü "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Eğer siz iyi yetiştirilirseniz dünya güzellik içinde, barış içinde olacaktır. Yarınlarda başkan siz olacaksınız. Yani yarınların mimarları siz olacaksınız dedi.

Sembolik olarak Başkanlık koltuğuna oturan 23 Nisan İlkokulu Öğrencisi Sude Tombak, sokak hayvanları için eni ve kalıcı çözümler üretilmesini, daha çok barınak yapılarak sokak hayvanlarına birer yuva kazandırılmasını istedi.

Ziyaret sırasında Asbaşkan Hatice Aşık da çocuklarla tek tek ilgilenerek, onların sorunları ve istekleri hakkında bilgi aldı.

Güngördü bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, misafir çocuklara hediye verdi. Program sonunda konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.