GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi boş arazilerdeki otları temizliyor

Girne Belediyesi boş arazilerdeki otları temizliyor

Girne Belediyesi Temizlik Şubesi ekipleri, rutin temizlik işleri yanında, yaz mevsimi öncesi yol kenarlarında ve boş arazilerde çıkan otları temizliyor.

Yayın Tarihi: 27/04/15 09:25
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi boş arazilerdeki otları temizliyor
A- A A+

Girne Belediyesi Temizlik Şubesi ekipleri, rutin temizlik işleri yanında, kent genelinde yaz mevsimi öncesi ot temizliği yapıyor. Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, Karaoğlanoğlu S bölgesinde çalışmalarını sürdüren temizlik şubesi ekipleri, Belediyeler Birliği'nden kiralanan greyder ile de S bölgesinden başlamak suretiyle diğer bölgelerde de yol kenarları ve boş arazilerde ot temizliği yapacak. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, temizlik çalışmalarının kentte her gün devam ettiğini ifade ederek, özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte, yol kenarlarında ve boş arazilerde temizlik çalışmaları yapıldığını söyledi. Güngördü, olası yangınları önlemeye yönelik de bu çalışmaların sürdüğünü söyleyerek, "Yabani otlar kentimiz için güzel bir görüntü oluşturmuyor. Bu yüzden de temizlik ekiplerimiz yol kenarlarında oluşan otları titizlikle temizliyor. Tüm sokaklarımızı temiz tutmak için çalışıyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.