GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Inner Wheel Kulübü yılın annesi olarak Ayten Deniz'i seçti

Girne Inner Wheel Kulübü yılın annesi olarak Ayten Deniz'i seçti

Girne Inner Wheel Kulübü Anneler Günü çerçevesinde Türkiye'nin tanınmış yazarlarından Canan Tan'ı sevenleriyle buluşturdu.

Yayın Tarihi: 17/05/15 10:17
okuma süresi: 2 dak.
Girne Inner Wheel Kulübü yılın annesi olarak Ayten Deniz'i seçti
A- A A+

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Canan Tan onuruna dün verilen öğle yemeğinde "Topluma büyük hizmetleri geçmiş merhum Kemal Deniz ile birlikte 5 evlat yetiştirmiş Kulüp üyesi Ayten Deniz 'Yılın Annesi' seçildi".

Deniz'e, bu özel gün anısına yaptırılan tabağı Cumhurbaşkanının eşi Meral Akıncı ve çiçeğini de Kulübün Kurucu Başkanı Gülten Feridun takdim etti.

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı İmren Gürbaşar de etkinlikte yaptığı kısa konuşmada Canan Tan'ı ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Gürbaşar, dönem içerisindeki etkinliklerden ve Canan Tan ziyareti nedeniyle gerçekleştirilen öğle yemeğinden elde edilen gelir ile Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahisi Bölümüne Lapraskopik el aletleri bağışlayacaklarını belirtti.

Bu arada kulüp yönetiminin geçtiğimiz hafta bir toplantı için yurt dışında bulunmasından dolayı Anneler Günü etkinliğinin bu hafta gerçekleştiği bilgisi verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.