GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ'de Sanat ve Tasarım Haftası

GAÜ'de Sanat ve Tasarım Haftası

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30'uncu yılını kutladığı 2014-2015 Akademik yılında Uluslararası Sanat ve Tasarım Haftası etkinliklerine imza attı.

Yayın Tarihi: 17/05/15 10:41
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ'de Sanat ve Tasarım Haftası
A- A A+

GAÜ'den verilen bilgiye göre, GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesinin bu yıl 5'incisini düzenlediği Uluslararası Sanat ve Tasarım Haftası içinde "Bir Şey" (A Thing) başlıklı atölye çalışması gerçekleştirildi.

Yürütücülüğünü Yard. Doç. Dr. Cem Yardımcı'nın yaptığı atölye çalışmasında dönüştürebilir malzemelerle mimari strüktür tasarımları ve kamusal mekanların yeniden tanımlanması ele alındı.

Yaratıcı tasarımlarıyla GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri bu atölye çalışması çerçevesinde çok sayıda farklı yerlere farklı biçimlerde uygulamalar yaparak GAÜ kampüsünde dikkatları kendi çalışmalarına çekmeyi başardılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.