GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

4. Kıbrıs Rakı Festivali finali 23 Mayıs'ta Girne Limanı'nda gerçekleşecek

4. Kıbrıs Rakı Festivali finali 23 Mayıs’ta Girne Limanı’nda gerçekleşecek

4. Kıbrıs Rakı Festivali'nin Girne Limanı'nda yapılacak final etkinliğine sayılı saatler kaldı. Yeni Rakı ÂLÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri'nin bu yıl da Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile düzenlediği 4. Kıbrıs Rakı Festivali, 23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek muhteşem bir final etkinliği için hazırlıklarını tamamladı. Lezzet, muhabbet ve eğlencenin buluştuğu rakı festivalinin Girne Limanı'ndaki etkinliğinde Anason Orkestrası ve Gökhan Türkmen konserleri yer alacak.

Yayın Tarihi: 22/05/15 17:12
okuma süresi: 3 dak.
4. Kıbrıs Rakı Festivali finali 23 Mayıs’ta Girne Limanı’nda gerçekleşecek
A- A A+

Kıbrıs Rakı Festivali'nin her yıl olduğu gibi en heyecanla beklenenen final etkinliğine sayılı saatler kaldı. 23 Mayıs Cumartesi günü Girne Limanı'nı dolduracak rakı severler yine şovlar, konserler ve renkli etkinlikler ile keyifli saatler yaşayacak.

Girne Limanı birbirinden renkli aktivitelerle şenlenecek

23 Mayıs Cumartesi günü Girne Limanı'nda gerçekleştirilecek olan Kıbrıs Rakı Festivali kapanış etkinliğinde birbirinden renkli aktiviteler yer alacak. Geçtiğimiz yıllarda önünde kuyrukların oluştuğu rakı üretiminin tüm süreçlerini gösteren 11 metre uzunluğundaki Rakı Atölyesi ile katılımcılar yine üzümün rakıya dönüşümünün yolculuğuna çıkarılacaklar. Girne Limanı'ndaki festivale katılanlar birbirinden eğlenceli aktivitelerin yanı sıra özel rakı sunumları ve avantajlı rakı menülerini tatma fırsatı yakalayacak.

Anason Orkestrası en coşkulu finali ile Girne Limanı'nda olacak

Türkiye'de oldukça popüler olan Anason Orkestrası, 4. Kıbrıs Rakı Festivali boyunca her gün farklı mekanlarda sahne alarak, eski 45'likleri kendilerine has tarzları ile yorumlayıp mekanları dolduran rakı severlerin büyük beğenisini toplamıştı. Anason Orkestrası, festivaldeki en coşkulu finalini de, Girne Limanı'nda, saat 20:00'de yapacak.

Gecenin yıldızı Gökhan Türkmen

Anason Orkestrası'nın ardından saat 22:00'de sahne alacak olan gecenin yıldızı Gökhan Türkmen ise dillerden düşmeyen, birbirinden popüler şarkıları ile Girne Limanı'nı dolduracak rakı severlere tadına doyulmaz ve unutulmaz bir final konseri sunacak. Üç senedir duyduğu Kıbrıs Rakı Festivali'nde bu sene yer almış olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşayan Gökhan Türkmen, coşku dolu bu gecede rakı severleri eğlencenin doruğuna taşıyacak.

Gökhan Türkmen'le tanışma şansı

4. Kıbrıs Rakı Festivali'ne özel olarak bu yıl da Girne Limanı'na kurulan dev festival heykeli, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen rakı severlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Katılımcılar festivaldeki en renkli, en güzel anlarını, Girne Limanı'nın girişine yerleştirilen Kıbrıs Rakı Festivali heykelinin önünde çektirdikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirebiliyor. Festivalin kapanış etkinliğinde, dev heykelin önünde kurulacak presstagram ile fotoğraflar basılarak katılımcılara hatıra olarak verilecek.

Ayrıca, Kıbrıs Rakı Festivali'nde çektikleri fotoğraflarını, #kibrisrakifestivali hashtag'i ile Facebook, Instagram ve Twitter'da paylaşanlar arasından, jürinin seçeceği bir kişi, konser sonrasında Gökhan Türkmen'le tanışma şansı yakalayacak. Rakı severler daha şimdiden yoğun olarak fotoğraf paylaşımları yapmaya başladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.