GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Kız İzci Parkı yenilendi

Kız İzci Parkı yenilendi

Girne Belediyesi, Kız İzci Parkı'nda bulunan oyun grubunu yeniledi.

Yayın Tarihi: 27/05/15 15:21
okuma süresi: 2 dak.
Kız İzci Parkı yenilendi
A- A A+

Kent genelinde uzun yıllardan beridir bakım ve yenilemeleri yapılmadığından dolayı hasar gören parklarda bakım ve onarım çalışması başlatan Girne Belediyesi, Kız İzci Parkı'nda gerçekleştirdiği çalışmaları tamamladı.

Girne Belediyesi Park ve Bahçeler Bölümü tarafından yapılan çalışmaların ardından Kız İzci Parkı'na yeni çocuk oyun grubu yerleştirildi.

Güngördü: Sağlıklı bireylerin yetişmesini istiyoruz

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, sağlıklı bireylerin yetişmesi için oyun alanlarının önemine dikkat çekerek, belediyeye bırakılan yeşil alanların park ve bahçelere dönüştürüldüğünü vurguladı.

Nidai Güngördü, kentte yaklaşık 20 oyun parkı bulunduğunu ancak içerisinde bakımlı olanların sayısının çok az olmasından dolayı parkların idamesi için bir ekip oluşturduklarını anlatarak kent genelinde bulunan tüm parkların elden geçirileceğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.