GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi engelli çocukları unutmadı

Girne Belediyesi engelli çocukları unutmadı

Girne Belediyesi, Değirmentaşı Parkı'na engelli çocukların da yararlanabileceği oyun grupları yerleştirdi.

Yayın Tarihi: 30/05/15 13:30
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi engelli çocukları unutmadı
A- A A+
Girne Belediyesi'nin verdiği bilgiye göre, Girne Belediyesi, kent genelinde uzun yıllardır bakım ve yenilemeleri yapılmadığından dolayı hasar gören parklarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Girne Belediyesi Park ve Bahçeler Bölümü tarafından bugüne kadar Ozanköy, Karaoğlanoğlu İlkokulu, Gubbeli Çeşme Sokak ve Kız İzci Parkı'nda yapılan çalışmalar tamamlanırken, Zeytinlik Parkı'nda çalışmalar devam ediyor.

Girne Belediyesi, kentte yaşayan engelli bireyleri de düşünerek bir ilki gerçekleştirdi.

Girne Belediyesi, Değirmentaşı Parkı'na engelli çocuklar için özel olarak tasarlanmış ve diğer çocukların da rahatlıkla kullanabileceği özellikte oyun grupları yerleştirdi.

Güngördü: Çocuklar birlikte oynayacak

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, engelli bireylerin toplumun bir parçası olduğuna ve belediye hizmetlerinden yararlanmaları gerektiğine dikkat çekti.

Nidai Güngördü, sağlıklı bireylerin yetişmesi için oyun alanlarının önemine işaret ederek, Değirmentaşı Parkı'na yerleştirilen oyun grupları arasında engelli çocukların da yararlanabileceği salıncak ve rampalı oyun grubu bulunduğunu ifade etti.

Güngördü, yapılan düzenleme sonucu engelli ve engelsiz çocukların birlikte oyun oynama fırsatı yakalayacaklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.