GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ, uluslararası platformda adından söz ettirmeye devam ediyor

GAÜ, uluslararası platformda adından söz ettirmeye devam ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yükseköğretim'de 30'uncu yılını doldururken, uluslararasılaşma vizyonu çerçevesinde Moldova'da geçtiğimiz ay kurulan Moldova Amerikan Üniversitesi (MAÜ) ve Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), Gagavuzya'da bulunan Comrat Üniverisitesi ile akademik işbirliği anlaşması gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 19/06/15 09:52
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ, uluslararası platformda adından söz ettirmeye devam ediyor
A- A A+

Comrat Üniversitesi'nde gerçekleştirilen imza törenine GAÜ Yönetim Kurulu Üyesi ve Hukuk Danışmanı Aral Doğu ve Öğrenci İşleri Başkanı Zerin Gürler başta olmak üzere MAÜ ve KAÜ yetkilieri katılırken, Comrat Üniversitesi adına ise Rektör Prof. Dr. Zinaida Avicova katıldı.

GAÜ, MAÜ ve KAÜ yetkililerinin katılımı ile Comrat Üniversitesi arasında imzalanan akademik işbirliği anlaşması ile GAÜ'nün akademik işbirliğini sürdürdüğü ve bilimsel bilgi paylaşımında bulunduğu üniversite sayısı GAÜ uluslararası küresel jenerik kampüsleri ve eğitim merkezleri İngiltere, Hong Kong, ABD, Türkiye ve Moldova'nın dışında 200'ü geçti.

Konuyla ilgli yapılan açıklamada, GAÜ, MAÜ ve KAÜ ile Comrat Üniversitesi arasında gerçekleştirilen akademik işbirliği anaşması ile ortak bilimsel çalışmalara imza atması hedeflenirken anlaşma ile bilim insanları ve öğrenciler akademik değişim programı ve şartları kapsamında dönemsel eğitimlerine diğer üniversite kampülerinde devam edebilecekleri bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.