GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de ağaçların bakımı yapılıyor

Girne'de ağaçların bakımı yapılıyor

Girne Belediyesi Park ve Bahçeler Bölümü, hem çevrenin daha düzenli ve temiz görünmesi, hem de ağaçların bakımı için ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 23/06/15 15:18
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de ağaçların bakımı yapılıyor
A- A A+

Daha temiz ve düzenli bir Girne için çalışmalar sürüyor. Girne Belediyesi'nin Park ve Bahçeler Bölümü tarafından cadde ve yol kenarındaki ağaçlar budanıyor. Girne Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, hem çevrenin daha düzenli ve temiz görünmesi, hem de ağaçların bakımı için çalışmalar yapılıyor. Cadde ve sokaklarda bulunan ağaçların dallarının yine Girne Belediyesi'ne ait araçlarla toplandığı kaydedildi.

"Çalışmalar titizlikle sürüyor"

Girne Belediye Başkanı Nidai Gündördü, kent genelinde sürdürdükleri ağaç budama çalışmalarına program dahilinde devam ettiklerini, hem ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı yaşamalarını sağlamak, hem de çevre düzenini sağlamak amacıyla ağaç budama çalışmalarının büyük bir titizlik ile sürdürüldüğünü söyledi.

Belediye ekiplerinin, yol kenarlarında kuruyan ve tehlike arz eden ağaçları da budayarak bakımlarını yaptığını ifade eden Güngördü, her yıl düzenli olarak yapılması gereken budama işlemlerinin kent genelinde uygulanacağı belirtildi.

"Her zaman temiz ve düzenli bir kent"

Öte yandan Güngördü, kentin her zaman temiz ve düzenli olması gerektiğine dikkat çekerek, kentte çöplerin daha hijyenik koşullarda muhafaza edilmesi ve görsel açıdan olumsuzluğa neden olmaması için hidrolik yeraltı çöp konteynerlerini hayata geçirdiklerini, bunun yanında temizlik hizmetlerinde yeni anlayışla uygulamaya koydukları programlarını kurumsal bir yapıya kavuşturarak, belediye hudutları dahilinde evsel atıklar dışındaki atıkların (ot, dal, hurda, moloz, eski eşyalar vb.) toplanmasının devam ettiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.