GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi, Zeytinlik Parkı'ndaki çalışmalarını sürdürüyor

Girne Belediyesi, Zeytinlik Parkı’ndaki çalışmalarını sürdürüyor

Uzun yıllardır kent genelinde bakım ve yenilemeleri yapılmadığından dolayı hasar gören parklarda bakım ve onarım çalışması başlatan Girne Belediyesi, Zeytinlik Parkı'nda başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 24/06/15 15:25
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi, Zeytinlik Parkı’ndaki çalışmalarını sürdürüyor
A- A A+

Girne Belediyesi Park ve Bahçeler Bölümü tarafından yürütülen çalışmalarda Zeytinlik Parkı'nın oyun grupları tamir edildi ve parka yeni jimnastik aletleri yerleştirildi. Parkın içerisinde yer alan basketbol sahasındaki potalar ve tribün elden geçirildi. Ayrıca kaykay ve paten pistinin zeminin yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Güngördü: Sağlıklı bireylerin yetişmesini istiyoruz

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, sağlıklı bireylerin yetişmesi için oyun alanlarının önemine dikkat çekerek, belediyeye bırakılan yeşil alanların park ve bahçelere dönüştürüldüğünü söyledi.

Güngördü, yıllardır atıl durumda olan Zeytinlik'teki oyun alanı ve dinlenme yerinin, halkın yeniden kullanımına sunulması için çalışma başlatıldığını belirterek, parkta çift potalı bir basketbol sahası ve kaykay ile paten pisti bulunduğuna vurgu yaptı.

Girne'deki parklar arasında bakımlı olanların sayısını artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Güngördü, Ozanköy, Karaoğlanoğlu İlkokulu, Değirmentaşı ile Kız İzci Parkı'nda yapılan çalışmaların tamamlandığını ve kent genelinde bulunan tüm parkların elden geçirileceğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.