GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü'ye GAÜ'den ziyaret

Güngördü’ye GAܒden ziyaret

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) rektör vekilliğinden yeni rektörlüğe atanan Prof. Dr. Sadık Ülker'i kabul etti.

Yayın Tarihi: 25/06/15 17:35
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü’ye GAܒden ziyaret
A- A A+

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) rektör vekilliğinden rektörlüğe yeni atanan Prof. Dr. Sadık Ülker'i kabul etti. Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ziyarette konuşan Güngördü, Ülker'e yeni görevinde başarılar dileyerek, böylesi önemli bir göreve getirildiği için mutluluk duyduğunu söyledi.
Son günlerde gündemde trafik ve imar konusu olduğuna işaret eden Güngördü, bu konuların kentte gün geçtikçe büyüyen ve gelişen GAÜ ile ortak sorunlar olduğunu ve bu sorunlara birlikte çözüm bulunabileceğini ifade etti.

Ülker: "Ortak amacımız daha güzel ve yaşanılabilir bir Girne"

Prof. Dr. Sadık Ülker, hem belediyenin hem de üniversitenin ortak amacının Girne'yi daha güzel ve daha yaşanır bir şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Ülker, Girne Belediyesi'yle birlikte ortak sorunlar, ortak çözümler ve zaman zaman da fikir ayrılıklarında olmalarının doğal olduğunu ifade ederek, Girne Belediyesi'yle önceden var olan işbirliğinin sürmesi gerektiğini söyledi. Üniversitenin yalnızca öğrencilere hizmet veren bir kurum olmadığını, bir hedefinin de topluma eğitim vermek olduğunu dile getiren Ülker, bu konuda üniversitedeki çalışmalar hakkında Güngördü'ye bilgi verdi. Ülker, gerek akademisyenlerin gerekse öğrencilerin Girne Belediyesi'nin projelerine katkı koymak ve belediyenin proje çalışmalarında bulunmaya hazır olduğunu belirterek, belediyeye hem mimari hem de restorasyon çalışmalarında da gerekli desteği sağlayabileceklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.