GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Güngördü, Girne Rehabilitaston Merkezi'ni kabul etti

Güngördü, Girne Rehabilitaston Merkezi’ni kabul etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 18 yaş üzeri engelli bireylere hizmet eden önemli sivil toplumu örgütlerinden Girne Rehabilitasyon Merkezi "Cheshire Home" yeni yönetim kurulundan bir heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 25/06/15 17:49
okuma süresi: 1 dak.
Güngördü, Girne Rehabilitaston Merkezi’ni kabul etti
A- A A+

Girne Belediyesi'nen yapılan açıklamada, Güngördü'ye nezaket ziyaretinde bulunan heyet, belediyenin merkeze yapabileceği yardımlar yanında işbirliğini görüştü. Heyet, Güngördü'yü Girne Rehabilitasyon Merkezi'ne davet etti. Ayrıca, Güngördü'ye destekleri ve kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü
, Girne Rehabilitasyon Merkezi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiği söyleyerek, sosyal sorumluluk işlerine belediye olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini, bundan böyle de destek vermeye ve iş birliğine hazır olduklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.