GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Güngördü, Ozanköy Spor Kulübü yeni yönetimini kabul etti

Güngördü, Ozanköy Spor Kulübü yeni yönetimini kabul etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Ozanköy Spor Kubülü yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Ozanköy Spor Kulübü yeni yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Güngördü'ye yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Güngördü'ye projeleri hakkında bilgi verdi. Üyeler, Güngördü'ye bu güne kadar kulüplerine yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederken, bu desteklerine devam etmesini de istedi.

Yayın Tarihi: 26/06/15 10:21
okuma süresi: 1 dak.
Güngördü, Ozanköy Spor Kulübü yeni yönetimini kabul etti
A- A A+

Girne Belediye Başkanı Güngördü, Girne Belediyesi olarak belediye sınırları içerisinde bulunan tüm spor kulüblerine destek vermeye devam edeceklerini dile getirerek, "Spor kulüplerine ayrı bir önem veriyoruz. Spor kulüplerinin aynı zamanda birer kültür evi olması gerektiğini düşünüyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sağlıklı ve sosyal bireyler olmaları adına onları spora, kültür ve sanata yöneltmek hepimizin görevidir" dedi. Güngördü, Ozanköy'de tiyatro kurulması ve bu konuda çalışmalara başlanmasının da bir örnek teşkil ettiğini ifade ederek, yalnızca merkezde değil, köy yerlerinde de bu tür aktivitelerin yapılmasının spor kulüblerinin de bu amaçlarla çalışmasının önemine dikkat çekti. Güngördü, yeni yönetim kurulu üyelerine yeni sezonda başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.