GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Alsancak'ta taksiciler eylem yapıyor; Merit Otel'e giden yol kesildi

Alsancak'ta taksiciler eylem yapıyor; Merit Otel'e giden yol kesildi

Alsancak'ta taksiciler eylem yapıyor. Kıbrıs Postası'nın elde ettiği bilgilere göre, Royal Merit Otel'in bölge taksicilerini otelden dışlamasından ve otel müşterilerinin kullanımı için araba sayısını son alınan 5 araç ile 40'a ulaştıran otel yönetimine tepki gösteren bölge taksicileri otele giden yolu kapatarak eyleme geçtiler.

Yayın Tarihi: 14/07/15 11:53
okuma süresi: 2 dak.
Alsancak'ta taksiciler eylem yapıyor; Merit Otel'e giden yol kesildi
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

Kıbrıs Postası'na konuşan Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, otel yönetimi ile konunun çözülmesi yönünde yaptığı görüşmelerin sonuçsuz kaldığını söyledi.

Ataser: "Merit Otel'in bölge halkıyla barışmasının zamanı gelmiştir"

Ataser "Alsancak bölgesinde yaşayan bu işten ekmek parası kazanan 19 taksicimiz vardır. Merit Otel'in bölge halkıyla barışmasının zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. Zaten hâlihazırda yaşanmakta olan bir Mare Monte olayı vardır. Üzerine bir de taksicilerin olayı durumu daha da zora sokmaktadır" diye konuştu.

"Biz otel yönetimine durak izni vermedik"

Ataser "biz otel yönetimine durak izni vermedik. Şu anda duraksız bir şekilde iş yapmaktadırlar ve bu yasaya aykırıdır. Durak izinleri iki merciden-bakanlık ve belediye- onay almadan verilmez. Bakanlık bu izni vermiştir ancak bizim belediye olarak böyle bir izin verip, kendi bölge taksicilerimizin ekmeği ile oynamamız mümkün değildir. Konunun ortak bir çözüme ulaşması için uğraşıyor, otel yönetiminden girişim bekliyoruz" dedi.

Ataser'in verdiği bilgiye göre, taksiciler otele giden yolu kesmiş durumda.

Polisin de olay yerinde olduğunu anlatan Ataser, konun bir an önce tatlıya bağlanmasını umut ettiğini de sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.