GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi Girne Antik Liman'ın arka sokaklarına hayat veriyor

Girne Belediyesi Girne Antik Liman'ın arka sokaklarına hayat veriyor

Girne Belediyesi Girne Antik Liman'ın arka sokaklarında çiçeklendirme çalışmaları yapmak için hazırlıklara başladı. Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "El ele Girne'ye renk ve hayat veriyoruz" projesiyle Girne Antik Liman arkasında bulunan sokakların çiçeklendirileceği belirtildi.

Yayın Tarihi: 14/07/15 13:22
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi Girne Antik Liman'ın arka sokaklarına hayat veriyor
A- A A+

Sokaklara uygun yol kenarları ve duvarlara çiçeklendirme çalışmaları yapılacağı ifade edilirken, bu konuda halktan da görüş ve öneri almak için bölgedeki duvarlara duyurular asıldığı 17 Temmuz 2015'e kadar halkın halklailiskiler.girnebelediyesi@gmail.com adresine görüşlerini bildirebileceği vurgulandı. Yapılan açıklamada 21 Temmuz 2015 itibariyle çalışmalara başlanacağı belirtildi.

Güngördü: Bakımı ve korunması önemli

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ülkenin en güzel bölgelerinden biri olan Girne Antik Liman arkasındaki sokakların turizm kenti olan Girne için önemine dikkat çekti. Güngördü, bu bölgeleri çiçeklendirip bakımını yaparak hem ülkemize gelen turistlerin beğenisini artırmak hem de bölgede yaşayanlar için daha güzel bir ortam yaratmak istediklerini söyledi. Güngördü, "Gerek bu bölgede gerekse kentte yaşayan halkımızın da bu konuda bize desteği önemli. Halkımızın, bu bölgelere koyacağımız çiçeklerin bakımı ve korunması için belediyemize yardımcı olmasını istiyoruz. Daha güzel bir Girne için el ele verelim" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.