GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Solo Türk ve Türk Yıldızları'ndan muhteşem 20 Temmuz gösterisi

Solo Türk ve Türk Yıldızları'ndan muhteşem 20 Temmuz gösterisi

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı "Solo Türk" ile "Türk Yıldızları, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kapsamında bugün Girne'de hava gösterileri sundu.

Yayın Tarihi: 19/07/15 20:30
okuma süresi: 2 dak.
Solo Türk ve Türk Yıldızları'ndan muhteşem 20 Temmuz gösterisi
A- A A+

Türk Hava Kuvvetleri Solo Türk ile Akrobasi Timi Türk Yıldızları"nın ayrı ayrı gerçekleşen performanslarında ilk gösteriyi saat 18.00'de Pilot Yüzbaşı Erhan Günar yönetimindeki F-16 Savaşan Şahin ile "Solo Türk"; saat 18.30'da ise 7 jet uçağından oluşan "Türk Yıldızları" yaptı.

Solo Türk yaklaşık 25 dakika süren gösterisinde Türk savaş pilotlarının üstün cesaret ve manevra kabiliyetlerini büyük bir başarıyla sergileyerek izleyenlerin büyük beğenisini aldı.

Daha sonra 7 uçaktan oluşan "Türk Yıldızları" ise yaklaşık 30 dakika süren gösteriler sundu.

"Türk Yıldızları" sergilediği; 4'lü, 3'lü, 2'li ve toplu geçişlerde zaman zaman kanat açıklığı 1 metre olan tehlikeli figürler icra ederek izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Türk Yıldızları gösterilerinde ayrıca Girne semalarına kalp de çizdi.

Gösterileri, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, 39'uncu Mekanize Tümen Komutanı Tümgeneral Sadık Piyade, bazı üst düzey yetkililer yanında çok sayıda vatandaş ve turist izledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.