GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi, yürütülen kazı çalışmaları nedeniyle sürücüleri uyardı

Girne Belediyesi, yürütülen kazı çalışmaları nedeniyle sürücüleri uyardı

Girne Belediyesi, KKTC Su Temini Projesi kapsamında Girne'de yürütülen kazı çalışmaları nedeniyle bazı yolların tek yöne düşürüleceği, bazı yolların da güzergahlarının değişeceği konusunda açıklamada bulundu.

Yayın Tarihi: 22/07/15 17:11
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi, yürütülen kazı çalışmaları nedeniyle sürücüleri uyardı
A- A A+

KKTC Su Temini Projesi kapsamında yürütülen kazı çalışmaları Girne'de de sürüyor. Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamada, çalışmaların Liman çemberinden Doğanköy çemberi, Semih Sancar Caddesi ve Hirondel çemberinden Ecevit Caddesi'ne yöneleceği belirtildi. Liman çemberi ve Beylerbeyi ışıkları arasında yapılacak olan çalışmalar esnasında trafiğin tek yöne düşürüleceği kaydedildi. Eşzamanlı olarak, Ozanköy çemberinden Beylerbeyi köyüne giden anayol (Zafer -Girne Caddesi) üzerinde de proje çalışmalarının devam ettiği, alternatif yol güzergahları kullanılarak, geçişlerin kontrollü yapılacağına, bu bölgedeki çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanmasının planlandığına dikkat çekildi.

Çalışmalar kapsamında Doğanköy çemberinden veya Çanakkale Sokak, Semih Sancar Caddesi'nden batıdan doğuya olan trafiğin geçişi için alternatif güzergahlar olacağı belirtilirken, Doğanköy çemberinden sonra ise yine Semih Sancar Caddesi üzerindeki kazı çalışmaları sırasında da trafiğin tek yön olarak kullanılacağı kaydedildi. Yapılan açıklamada, Semih Sancar Caddesi'nin kuzeyindeki Ilgaz sokağın yine trafiğin alternatif akış güzergahı olarak çalıştırılacağı ifade edildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, trafiğin aksatılmaması için alternatif güzergahların kullanılmasına özen gösterilmesi, üzücü bir olayla daha karşılaşmamak için trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiğine dikkat çekerek, sürücülerin hız limitlerinin altında yavaş seyretmeleri çağrısında bulundu. Güngördü, halka gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.