GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi yetkilileri ile toplu taşıma araçları temsilcileri bir araya geldi

Girne Belediyesi yetkilileri ile toplu taşıma araçları temsilcileri bir araya geldi

Girne Belediyesi sınırları içerisinde trafik sorununu ortadan kaldırmaya yönelik hazırlanacak Trafik Master Planı için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Girne Belediyesi Bayındırlık Bölümü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, şehir içi toplu ulaşım güzergahlarının belirlenmesi amacıyla sektör temsilcileri ile geçtiğimiz gün bir toplantı düzenlendi.

Yayın Tarihi: 23/07/15 10:12
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi yetkilileri ile toplu taşıma araçları temsilcileri bir araya geldi
A- A A+

Toplantıda, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde çalışan Motorlu Araçlar İzin Kurulu Başkanı Halil Sakallı, Girne Polis Müdürlüğü Trafik Şube Amiri Ahmet Remzi Altıncı, Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (Kar-İş), Kıbrıs Ercan Havaalanı Servisleri (KIB-HAS) ile köyler ve ilçeler arası toplu taşımacılık yapan şirketlerden birer temsilci hazır bulundu.

Toplantıda, otobüslerin hangi güzergahtan geçeceği ve nerelerden yolcu alıp bırakabilecekleri konuşuldu.

Güngördü: Etkili bir kent taşıma sistemi oluşturulacak

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, hızla gelişen kentte düzgün işleyen bir ulaşımın sağlanması için trafik master planının şart olduğuna dikkat çekti. Nidai Güngördü, Girne'de toplu taşıma hakkında yaşanan sorunların aşılması amacıyla adım atıldığını ifade ederek, yapılan çalışmalar sonucunda etkili bir kent taşıma sistemi oluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.