GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi Su İşleri Bölümü'nün bir şubesi de Terminal'de hizmete girdi

Girne Belediyesi Su İşleri Bölümü'nün bir şubesi de Terminal'de hizmete girdi

Girne Belediyesi, Terminal Bölgesi'nde Su İşleri Bölümü'ne ait yeni şube açtı. Yeni ofisin akıllı sayaçların bakımı ve tamiri, kontör yükleme noktası ve su bağlama merkezi olarak hizmet verdiği belirtildi.

Yayın Tarihi: 28/07/15 11:40
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi Su İşleri Bölümü'nün bir şubesi de Terminal'de hizmete girdi
A- A A+

Girne Belediyesi, Terminal Bölgesi'nde Su İşleri Bölümü'ne ait yeni şube açtı. Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yeni şubenin akıllı sayaçların bakımı ve tamiri, kontör yükleme noktası ve su bağlama merkezi olarak kullanılacağı kaydedildi.

Su dağılımıyla ilgili bilgilerin de bu noktadan alınabileceğine dikkat çekilen açıklamada, Alo Su Şikayet Hattı 444 78 00'ın de bu ofisten yürütüleceği belirtildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yeni hizmete giren su işleri şubesiyle Girne Belediyesi Merkez Ofisi'nde yaşanan yoğunluğu azaltıp halka daha kaliteli bir hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi. Güngördü, yeni su sayacı başvurularının da buradan yapılabileceğini ifade etti.

Güngördü: Her bölgeye eşit su dağılımı yapmak için çalışıyoruz

Güngördü, kentte yaşanan su sıkıntısı konusunda da açıklamada bulundu. Güngördü, bölgelere program dahilinde su dağılımı yaptıklarını hatırlatarak, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kent nüfusunun arttığını, bu nedenle de her bölgeye eşit su vermeye çalıştıklarını belirtti. Güngördü, "Vatandaşlarımızın, hayat kaynağımız olan suyu daha bilinçli kullanması, israftan kaçınması gerekiyor. Halkımızdan su kullanımı konusunda daha hassas davranmasını istiyoruz. Temiz kaynak sularımızın sulama amaçlı kullanılmamasına özen gösterilmelidir." dedi. Güngördü, vatandaşları konuyla ilgili hassas davranmaya, evlerinde, işyerlerinde, bahçelerinde ve su kullandıkları bütün yaşam alanlarında gereksiz su kullanımlarından kaçınmaya çağırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.