GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Fadıl Çağda, kitabını Güngördü'ye takdim etti

Fadıl Çağda, kitabını Güngördü'ye takdim etti

Eski Girne milletvekillerinden Fadıl Çağda, Khora Yayınevi'nin 39'uncu yayını olarak çıkan kitabı ile birlikte Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'yü ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 01/08/15 11:26
okuma süresi: 1 dak.
Fadıl Çağda, kitabını Güngördü'ye takdim etti
A- A A+

Çağda, "Batmayan Uçak Gemisi: 1981'den 1990'a Kıbrıslı Türk Siyasetinde Dış Baskı ve Darbeler" isimli kitabını Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye takdim etti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Çağda'yı tebrik ederek adına imzalanan kitap için teşekkür etti. Güngördü, Çağda'nın gençlik yıllarından itibaren Kıbrıs'ta önemli bir kişilik olduğuna, hayatında inandıklarından hiç taviz vermediğine ve toplumdaki duruşuna dikkat çekerek, hayatlarını Kıbrıs Sorunu yüzünden yitiren Kıbrıslı Türklerin anısına yazdığı bu kitabın gelecek nesillere önemli bir kaynak niteliğinde olabileceğini söyledi. Güngördü Çağda'ya, "Kıbrıs konusundaki tecrübe ve birikimlerinizin bu ve buna benzer yayınlarla, gelecek kuşaklara aktarılmasının önemli olduğuna inanıyorum" dedi.

Güngördü, Çağda'nın bu toplumsal duruşunun takdir edilecek nitelikte olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.