GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Güngördü genç sporcuyu kabul etti

Güngördü genç sporcuyu kabul etti

Barış için Pedalla projesi kapsamında Türkiye'den bisikletiyle yola çıkan Meriç Şehit, KKTC'ye geldi.

Yayın Tarihi: 04/08/15 08:52
okuma süresi: 2 dak.
Güngördü genç sporcuyu kabul etti
A- A A+

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bisikletin bir ulaşım aracı olduğuna dikkat çekmek ve kullanımını teşvik etmek amacıyla İstanbul Beylikdüzü'nden başlayıp, Türkiye'de 150 ilçeden geçtikten sonra Kıbrıs'a gelen 29 yaşındaki Meriç Şehit isimli bisikletçiyi kabul etti.

Güngördü: Bisiklet sağlık bir yaşamın parçası

Nidai Güngördü, bisikletin bir ulaşım aracı olmasının yanı sıra sağlıklı yaşamın da bir parçası olduğunu belirterek, bisiklet kullanımını özendirmek için yapılan turun önemine dikkat çekti. Güngördü, sporcu Meriç Şehit'i ülkemizde görmekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Şehit'e gerçekleştirmiş olduğu projesinde başarılar diledi.

Şehit: Bisiklet kullanımını özendireceğim

Kabulde konuşan Meriç Şehit ise, yaklaşık 74 bin kilometre kat edeceği "Barış için Pedalla" projesinde Türkiye'de 75 il, 187 ilçe ve yüzlerce köy dolaşacağını ifade etti. Şehit, güzergahında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti de olduğunu belirterek, "Hem bisiklet sporunu ve kullanımını özendireceğim, hem de bulduğum sponsorlar sayesinde okumak isteyen gençlere yardımcı olacağım" dedi. Konuşmaların ardından Meriç Şehit'e Girne kent haritası ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Meriç Şehit'e ayrıca konaklama konusunda destek olundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.