GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

CTP Girne Gençlik Örgütü Başkanı Zeka Fındık

CTP Girne Gençlik Örgütü Başkanı Zeka Fındık

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü'nün kongrelerinden ikincisi olan Girne İlçe Kongresi geçtiğimiz akşam CTP Girne İlçe Binası'nda yapıldı ve başkanlığa Zeka Fındık getirildi. Girne gençlerinin yoğun ilgi gösterdiği kongreye Genel Sekreter Tufan Erhürman, Örgüt Sekreteri Erdoğan Sorakın, Gençlik Örgütü Başkanı Ongun Talat, Girne İlçe Başkanı Erken Eminağa, ilçe üyeleri ve sempatizanları katıldı. Kongre açılışında demokrasi şehitleri anısına saygı duruşu yapıldı, ardından divanın kurulmasıyla devam etti. Divan başkanlığına Emine Yüksel, Divan sekreterliklerine Dünce Önal ve Hasan Cankoy seçildi.

Yayın Tarihi: 18/08/15 15:20
okuma süresi: 3 dak.
CTP Girne Gençlik Örgütü Başkanı Zeka Fındık
A- A A+

TOMGÜSEHAN: YENİ GELEN ARKADAŞLARA KATKI KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ

CTP Gençlik Örgütü Girne İlçe Kongresi'nde konuşma gerçekleştiren eski başkan Şehan Tomgüsehan, görevde bulundukları dönem içerisinde CTP Gençlik Örgütü'ne ellerinden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştıklarını ifade etti. Bugüne kadar kendisine ve birlikte görev yaptığı arkadaşlarına destek olan tüm CTP Gençlik Örgütü sempatizanlarına teşekkür eden Tomgüsehan, "Bundan sonraki dönemlerde bizler de yeni gelen arkadaşlara katkı koymaya devam edeceğiz" dedi.

EMİNAĞA: GENÇLERE ÇOK FAZLA İŞ DÜŞMEKTEDİR

Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, Kıbrıs sorununda kritik bir sürece girildiğini, bir kez daha yakınlaşma sürecinin başladığını ve bu süreçte gençlere çok fazla iş düştüğünü kaydetti. CTP içerisinde Girne İlçesi'nin her zaman öncü olduğunu vurgulayan Eminağa, "Bu öncülüğe devam edecek yeni arkadaşlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

TALAT: YENİ ARKADAŞLAR ÇITAYI YÜKSELTECEKTİR

CTP Gençlik Örgütü Başkanı Ongun Talat ise yaptığı konuşmada Gençlik Örgütü olarak dinamizmi artırmak hedefiyle kongrelere başladıklarını belirtti. Ülkenin her köşesinde yaşayan gençleri anlayıp konuşmak, iletişim halinde olarak bir örgüt yapısı oluşturulması gerektiğinin altını çizen Talat, "Yeni yönetime gelecek olan arkadaşların bizim bıraktığımız yerden devralıp çıtayı yükselteceklerine inancım tamdır" şeklinde konuştu.

ERHÜRMAN: YENİ PROJELERİNİN GENÇLER TARAFINDAN OLUŞTURULMASI LAZIM

Kongrede son konuşmayı gerçekleştiren CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman da partinin yeni projelerinin gençler tarafından oluşturulması gerektiğinin altını çizdi. Bu konuda genç kadrolara olan güvenlerinin tam olduğunu dile getiren Erhürman, "Artık sokağa çıkma ve yeni şeyler söylemenin zamanıdır. Göreve gelen arkadaşlara, Başkanımız ve MYK'mız adına başarılar dilerim" dedi.

GİRNE İLÇESİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Gençlik Örgütü Girne İlçe Başkanı Zeka Fındık olurken İlçe Sekreteri Kemal Kalyoncu, Mali Sorumlu Hazal Cankoy, Örgüt Sorumlusu Cem Kuşadalı, Eğitim Sorumlusu Tufan Vudalı, Sivil Toplum Sorumlusu Burçin Önal, Yerel Yönetimler Sorumlusu Eylem Aydın ve Faal Üye Mustafa Yanaroğlu oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.