GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Kervansaray Bölgesi'ndeki molozlar kaldırıldı

Kervansaray Bölgesi'ndeki molozlar kaldırıldı

Kervansaray Bölgesi'nde bulunan toprak ve moloz yığınları, Girne Belediyesi tarafından kaldırıldı. Girne'ye bağlı Karaoğlanoğlu'nda kamuya ait bir araziye yıllardır vatandaşların ve müteahhit firmaların bıraktığı toprak ve moloz yığınları Girne Belediyesi tarafından kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 19/08/15 10:44
okuma süresi: 1 dak.
Kervansaray Bölgesi'ndeki molozlar kaldırıldı
A- A A+

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bazı vatandaşların ve müteahhit firmaların Güngör Çöplüğü'nün uzak olması nedeniyle kullanılmayan arazilere toprakla moloz döktüğünü ve çevreyi kirlettiğini söyledi. Nidai Güngördü, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının alınan özel izinle belirli bir süre için belli noktalarda depolandığını ifade ederek, vatandaşların özel bir araziye ya da kamuya ait bir alana depolama yapıldığını görmesi durumunda Girne Belediyesi'ne şikayette bulunmasını istedi.

İzin alınmadan yapılan depolama işlemiyle ilgili yaptırım uygulanacağını anlatan Güngördü, geçmiş yıllardan kalan bir sorunun belediyenin öz kaynakları kullanılarak giderildiğini belirterek, bölge halkına göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.