GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Tanpınar: "Herkesi sahili temizlemeye davet ediyoruz"

Telsim Akdeniz Köyü Sahili'ni temizliyor

Dünyanın en yaşlı canlıları arasında yer alan ve nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalan deniz kaplumbağalarından Caretta Caretta ve Chelonia Mydas (yeşil kaplumbağalar)'ın ziyaret ettiği Kıbrıs sahillerinden biri olan Akdeniz Köyü Sahili, 3. Kumdan Yaşama etkinliği çerçevesinde Telsim çalışanları ve Kumdan Yaşama İnisiyatifi tarafından 31 Ağustos Pazartesi günü temizleniyor.

Yayın Tarihi: 29/08/15 15:08
okuma süresi: 2 dak.
Telsim Akdeniz Köyü Sahili'ni temizliyor
A- A A+

Akdeniz Köyü'nde 6 Eylül'de düzenlenecek 3. Kumdan Yaşama etkinliği öncesinde gerçekleşecek etkinlikte, Telsim çalışanları dünyadaki yedi deniz kaplumbağa türü arasında yer alan Caretta Caretta ve Chelonia Mydas'ın nesillerini sürdürmek için uğradığı Akdeniz Köyü Sahilini gönüllü olarak temizleyecek.

31 Ağustos Pazartesi günü saat 17:00 ile 19:00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlikle ilgili açıklama yapan Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, "Kıbrıs sahillerinin en önemli minik misafirlerini temiz bir ortamda denizle buluşturmak için tüm çalışanlarımızla gönüllü olarak Akdeniz Köyü Sahili'ni temizliyoruz" dedi. Çevre konusunda duyarlılıklarını sosyal sorumluluk projelerinde vurguladıklarını dile getiren Tanpınar, Kıbrıs'ın sembolü haline gelen deniz kaplumbağalarının neslinin devamı için hayati önem taşıyan sahillerin temizliğine büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Tanpınar, 6 Eylül'de düzenlenecek Kumdan Yaşama etkinliği çerçevesinde gerçekleşecek sahil temizliğine tüm doğa severleri davet etti. Akdeniz sahillerinin bakir güzelliğinin sürdürülebilir bir çevre bilinciyle korunması ve kaplumbağaların neslini devam ettirmesine yardımcı olmak için sahili temizleyeceklerine vurgu yapan Tanpınar, "Bizler gönüllü olarak, bebek kaplumbağalarının denizle buluşmasının öncesinde tertemiz bir gelecek için Akdeniz Köyü Sahili'ni temizleyeceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.