GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Çakisdez Festivali, 2-3-4 Ekim tarihlerinde yapılacak

Çakisdez Festivali, 2-3-4 Ekim tarihlerinde yapılacak

KAYDER(Kalkanlı Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği) ve KAZAK_bir (Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçlarını Koruma Birliği) tarafından organize edilen Çakisdez festivalinin 4. sü bu yıl Ekim ayının ilk hafta sonu olan 2/3/4 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 01/09/15 10:39
okuma süresi: 1 dak.
Çakisdez Festivali, 2-3-4 Ekim tarihlerinde yapılacak
A- A A+

KAYDER(Kalkanlı Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği) ve KAZAK_bir (Kalkanlı Anıt Zeytin Ağaçlarını Koruma Birliği) tarafından organize edilen Çakisdez festivalinin 4. sü bu yıl Ekim ayının ilk hafta sonu olan 2/3/4 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Her yıl Eylül ayını son haftası gerçekleştirilen festival bu yıl Kurban bayramı dolayısıyla bir hafta ileriye taşındı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Güzelyur Belediyesi ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusunun Katkıları ile gerçekleşeçek olan festival Kalkanlı köy meydanında yapılacak.3 gün boyunca bir çok standın kurulacağı festivalde Adamızın ünlü sanatçıları konserler verecek.Festivalin Programı önümüzdeki günlerde halkımızla paylaşılacaktı.

Festival komitesi adına

Muzaffer sevim

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.