GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

5'inci Girne Kültür Sanat Günleri sona erdi

5'inci Girne Kültür Sanat Günleri sona erdi

Girne Belediyesi tarafından düzenlenen 5'inci Girne Kültür Sanat Günleri, dün akşam Mehmet Erdem ve Kardeş Türküler Grubu'nun konseriyle sona erdi.

Yayın Tarihi: 03/09/15 17:39
okuma süresi: 1 dak.
5'inci Girne Kültür Sanat Günleri sona erdi
A- A A+

Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü gecede yaptığı konuşmada, 5'inci Girne Kültür Sanat Günleri'nin kapanış konserine katılan herkese teşekkür etti.

Yaz boyunca Girneliler ve ülke halkına konserler, tiyatro gösterimleri ve çeşitli etkinlikler sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Güngördü, 1 Eylül Dünya Barış Günü olduğunu ve bunun geceye farklı bir anlam kattığını söyledi.

"BARIŞ KÜLTÜRÜ"

Güngördü, "Yaşadığımız coğrafyada, Ortadoğu'da, Akdeniz'de sıkıntılı günler yaşanıyor. Öncelikle kendi ülkemizde birbirimize karşı hoşgörü, saygı ve uzlaşı kültürünün olması gereklidir. Ülkeler arasında ise savaş kültürü değil barış kültürü olması gereklidir" dedi.

Güngördü, Kıbrıs'ta, Türkiye'de ve dünyada herkese barış dolu günler diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.