GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Eserler görücüye çıktı

Eserler görücüye çıktı

Girne Belediyesi "Takı Tasarım ve El Sanatları Atölyesi" öğrencileri tarafından yapılan çalışmalar, sanatseverlerle buluştu.

Yayın Tarihi: 01/10/15 13:49
okuma süresi: 1 dak.
Eserler görücüye çıktı
A- A A+

Girne Belediyesi "Takı Tasarım ve El Sanatları Atölyesi" öğrencilerinin 2 yıldan beridir yaptığı çalışmalar, 'Takı ve Elişi Sergisi' ile sanatseverlerle buluştu.

Girne Grand Pasha Otel'de dün (30 Eylül 2015) açılışı gerçekleşen sergi, 3 Ekim'e kadar 09.00-12.00 ile 16.00-19.00 saatlerinde ziyarete açık olacak.

Serginin açılış töreninde konuşan Girne Belediyesi Takı Tasarım ve El Sanatları eğitmeni Çelen Özkaynak, 27 öğrencinin 2 yıldan beridir yaptığı takı tasarımları ve el işi dokumaların ilk kez sergilendiğini ifade etti. Özkaynak, kursların yapılmasını ve serginin gerçekleşmesini sağlayan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye teşekkürlerini sundu.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ise eğitmen ve öğrencilerin yaptığı çalışmaları takdirle izlediğini belirterek, serginin yapılmasında emeği geçen herkesi tebrik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.