GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ Oryantasyon Günleri başlıyor

GAÜ Oryantasyon Günleri başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi'nin (GAÜ) her yıl geleneksel olarak düzenlediği yeni gelen öğrencilerin üniversiteye ve Kıbrıs'a uyum sürecini kolaylaştırabilmek için organize edilen Genel Oryantasyon günleri 5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 04/10/15 11:26
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ Oryantasyon Günleri başlıyor
A- A A+

Bu yıl şenlik havasında geçecek olan oryantasyon günlerinde kampüs etkinlikleri, oyunlar, konserler ve Dj performanları damgasını vuracak. Ayrıca kampüs içerisine kurulan "Ask Me" stantları sayesinde yeni gelen öğrenciler akıllarına takılan tüm sorulara yanıt bulurken, kayıt için izlemesi gereken yolları kolayca öğrenebilecek.

Öğrenciler Geleneksel Wellcome Party'de Doyasıya Eğlenecek

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) tarafından düzenlenen ve yeni öğrencilerin birbirleri ile tanışmasını kolaylaştıran Hoşgeldin Partisi'nde tanınmış Dj'lerin performansları ile unutulmaz bir gece yaşanacak.

Wellcome Party GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs GAÜ Lympic'de 5 Ekim Pazartesi günü saat 20:30'da başlıyacak ve gecenin geç saatlerine kadar coşkuyla devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.