GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Zeytinli ve Zeytinyağlı lezzetler yarıştı

Zeytinli ve Zeytinyağlı lezzetler yarıştı

Girne Belediyesi'nin 2-6 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirdiği 14. Zeytin Festivali kapsamında Villagio Templos Restoran'da Zeytin ve Zeytinyağlı Lezzetler Yemek Yarışması düzenlendi. Zeytinli ve zeytinyağlı çok özel yemeklerle festivalin tadı zenginleşti.

Yayın Tarihi: 07/10/15 15:12
okuma süresi: 2 dak.
Zeytinli ve Zeytinyağlı lezzetler yarıştı
A- A A+

Yarışmanın jürisinde, Gurme Şef ve Profesyonel Turizm ve Catering Uzmanı ve GAÜ Turizm ve Gastronomi Bölümü Öğretim Üyesi Mustafa Şah, Kıbrıs Mutfak Profesyonelleri Derneği Kurucu Başkanı Metin Mevsimler, Arkın Group, Yiyecek Koordinatörü Ayhan Aşçıoğulları, Rocks Hotel, Yönetici Mutfak Şefi, Baş Aşçı Kazım Konil, Gıda Mühendisi, Girne Belediyesi Sağlık Şube Amiri Naile Soyel yer aldı.

Yarışmada, Zeytinyağlı yaprak sarmasıyla birinci Deniz Serbest, zeytinyağlı yalancı dolmayla ikinci Aşkım Okun, diyanis usulü börülceyle Fatma Zeytincioğlu üçüncü geldi.

Zeytinli bidda ile Cemaliye Özdurak da jüri özel ödülü aldı.

Zeytinlik'teki festival alanında kazananlara ödüllerini veren Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, jüri üyelerine de plaket takdim etti. Güngördü, geleneksel olarak her yıl düzenlenen yemek yarışmasıyla Kıbrıs'a özel lezzetlerin tanıtıldığını ve hatırlandığını ifade ederek, yarışmaya katılan herkese teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.